Toimitilastailaus

Stailaajan työn suola – Monipuolisuus

Stailaamisen yksi suola on työn monipuolisuus ja vaihtelevuus. Jokainen kohde on yksilönsä ja vaatii oman suunnittelunsa, jotta tilasta saadaan mahdollisimman houkutteleva potentiaalisen ostajan silmissä. Kun kohde on tyhjä, suunnittelu on paljon helpompaa sillä tilat täytetään omilla tuotteilla. Kun kyseessä on kevytstailauskohde, jossa käytetään myös asiakkaan omia kalusteita on lähtökohta aina eri ja pitää löytää sopusointu stailaustuotteiden ja jo tiloissa olevien tavaroiden välille. Useinhan tämä tarkoittaa myös tavaramäärän karsimista, kalusteiden uudelleensijoittelua ja siirtämistä pois kuvista.

Toimitilastailaus

Stailaan myynti-, ja vuokra-asuntojen lisäksi myös toimitiloja. Tämän jutun kuvat ovat Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevista toimitiloista, joista vuokrataan toimistotiloja yrityksille.

Toimistotilojen stailaaminen eroaa paljon asuntojen stailaamisesta, koska tilojen funktiot ovat aivan erilaiset. Tähän kohteeseen stailasin työtilan työpöytineen sekä loungealueen, jossa voi rentoutua työn lomassa. Toiseen toimistotilaan tehtiin korkeasta pöydästä ja tuoleista työpiste läppärityöskentelyyn sekä neuvottelutila isoine neuvottelupöytineen ja tuoleineen. Lisäksi aulaan tuotiin odotus-, ja istuskelutila, joka kutsuu ovesta sisäänastuttaessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *