Katse kohti tulevaa

Finahem on nyt osakeyhtiö ja toiminta laajenemassa.
 
Olen itselleni äärimmäisen kiitollinen siitä, että 1,5 vuotta sitten minulla oli rohkeutta hypätä pois tukehduttavasta, kuluttavasta oravanpyörästä ja lähteä kohti unelmieni polkua. Kohti auringonnousua, joka pikkuhiljaa valaisee synkimmänkin aamun.
 
Se on todella kannattanut. Siitä lähtien jokaiseen aamuun on ollut ilo herätä ja katsoa mitä uusi päivä tuo tullessaan. En enää kahlaa polviani myöden mudassa vaan askel on kevyt ja mieli kirkas. Ulappa tyyni ja aurinko puotapilvien ympäröimä.
 
Yritykseni on minulle kuin neljäs lapsi. Intohimo, nautinto ja ikuinen inspiraation lähde. Minulla on ilo olla lähellä asiakkaitani ja palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen uusi projekti on kuin seikkailu, johon tarttua. Palapeli, jota malttamattomana saa alkaa kokoamaan.
 
Olen tänä aikana oppinut myös paljon itsestäni. Siitä kuka minä olen ja mitä oikeasti haluan elämältäni. Itsenäistynyt. Sen siivittämänä olen pyrkinyt myös eliminoimaan muut negatiiviset asiat elämässäni. Ne, jotka vievät tilan hengittää ja karkoittavat positiivisuuden.
 
Olen oppinut olemaan itselleni armollisempi. Olen ymmärtänyt olevani arvokas. Nyt elän myös itseäni varten. Omilla ehdoillani.
 
Suuria muutoksia, joita en ole katunut päivääkään.
Olen onnellisempi kuin koskaan.
Ja nyt tiedän, että olen sen ansainnut.
 
Suurella ilolla kerron aina tarinaani. Jos se inspiroi ja antaa rohkeutta edes yhdelle yrityksen perustamisesta haaveilevalle, on se kannattanut.
 
Rohkeutta, hulluutta ja draivia se vaatii. Töitä on tehtävä hartiavoimin. Puolivaloilla tähän hommaan ei kannata lähteä vaan täydellä sydämellä.
 
Olen kiitollinen kaikista ihanista asiakkaistani ketkä ovat avanneet minulle kotiensa ovet ja päästäneet minut hetkeksi osaksi elämäänsä. Se on etuoikeus ja kunnia, sillä koti on ihmiselle se kaikkein pyhin. Se on turvasatama hektisen arjen aallokossa. Paikka, jossa rauhoittua ja kerätä energiaa seuraavaan päivään.
 
Koti on Tunne Tila.
 
Mennyttä puoltatoista vuotta lämmöllä muistellen ja tulevia vuosia innolla ja malttamattomana odottaen.
Tästä on hyvä jatkaa.
 
Kiitollisena,
Milla / Finahem

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *