Sävysuosikkeja – Vanha roosa

Minulla on joku pinkkikausi  ilmeisesti menossa. Tai oikeastaan olen hullaantunut vanhan roosan sävyihin ja suosin niitä niin kodin pinnoilla kuin kalusteissa ja tekstiileissäkin.

Kuvalähde – Tikkurila

Tikkurilan hurmaava Neito (X420) on ollut suosikkini jo pitkään. Ihana, utuinen vanha roosa, joka ei kuitenkaan taita pinkkiin. Kerrassaan täydellinen. Tämä sävy sopii niin tehosteeksi kuin suuremmillekin seinäpinnoille. Sisustussuunnittelukohteissani olen ilokseni saanut huomata, että myös miehet ovat tykästyneet tähän sävyyn. Kyseessä ei ole siis mikään prinsessahuoneen purkkapinkki. Neito sävy sitä paitsi sopii niin monen kanssa; Pelkistettyä ja rauhallista harmaata, hiekan ja beigen sävyjä, puupintoja, raikasta valkoista, ylellistä kultaa tai vaikka dramattisempaa mustaa.

Kuvalähde – Iittala

Olen uusimassa astiastoani. Suureksi riemukseni löysin Iittalan uuden Teema sarjan puuterin sävyssä ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tiesin heti, että nämä astiat sopivat täydellisesti uuteen kotiini. Teeman muotoilu on klassinen ja toimiva ja puuterin sävy paitsi ihastuttaa, se antaa myös ruoalle mahdollisuuden loistaa. Näitä on vaan aivan pakko hankkia!

Kuvalähde – Finnish Design Shop

Haaveilen myös uudesta nojatuolista. Tämä Warm Nordicin Lean Back nojatuoli on tanskalainen designklassikko. Kaikki tässä tuolissa toimii; muotoilu, laadukkaat materiaalit ja ah niin ihana roosan sävy. Myös tämä menee ehdottomasti hankintalistalleni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *