Harmoniaa ja harmaansävyjä makuuhuoneeseen

Minulla on työn alla useampi kohde, joihin suunnittelen makuuhuonetta. Kyseinen tila on yksi kodin tärkeimmistä, sillä siellä ihminen viettää suuren osan päivästään. Suunnittelijana se antaa minulle suuren vastuun myös asiakkaan hyvinvoinnista.

Tämän kohteen makuuhuoneeseen toiveena on neutraalia, yhteensopivien sävyjen rauhallista harmoniaa. Paikka, jossa voi saavuttaa täydellinen zen -tilan. Seinän sävyksi valikoitui Tikkurilan Laasti X487, joka on oivallinen harmaansävy tilaan kuin tilaan ja toimii loistavasti myös isoilla pinnoilla rytmittäen ikkunoiden-, ja ovien karmeja. Kaikki makuuhuoneen seinät saavatkin tässä asunnossa utuisen, harmaan hunnun ylleen.

180cm levyiseen sänkyyn tuodaan näyttävä sängynpääty ruutukuvioinnilla Matrin valikoimasta. Verhoiluksi valitsin laadukasta Alaska pellava-puuvillasekoitetta.

Kattovalaisin on tunnelmallista valoa luova 26-25 plafondi Le Klint:ltä. Asiakas tarvitsee myös tehokkaan ja käännettävän lukuvalon molemmille puolille sänkyä ja tähän tarkoitukseen sopii hyvin Louis Poulsenin AJ seinävalaisimet, joita on mahdollista liikuttaa sekä pysty- että vaakasuunnassa, ja sen valkoiseksi maalattu sisäpinta heijastaa valoa pehmeästi ja häikäisemättä.

Sängyn jalkopäähän tuodaan näyttävä penkki, jonka päällä voi säilyttää esimerkiksi vaatteita ja tyynyjä. Kohteeseen tuleva penkki löytyi Elloksen mallistosta.

Jälleen kerran moodboard toimii alustavan havainnollistaminen tarjoamiseksi asiakkaalle. Pian näiden pohjalta luvassa myös 3D -havainnekuvat, joista asiakas voi tutustua tilaan myös todellisine mittasuhteineen.

Moodboardit ja 3D -kuvat ovat suunnittelijan tärkeimpiä työkaluja ja ne tarjoan myös kaikille suunnitteluasiakkailleni päivittäen niitä aina suunnittelun edetessä ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Olenkin saanut paljon kiitosta havainnollisesta ja vuorovaikutuksellisesta asiakaspalvelustani. Ja näitä kuvia on aina ilo tehdä! 🙂

Kuvalähteet: Matri, Finnish Design Shop, Ellos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *