Omakotitalo – Unelmia stailaamassa

Yhteistyössä Top House 

Valoisuus, raikkaus ja freesit, tyylikkäät pinnat. Tyhjät kohteet ovat aina kuin puhdas kanvaasi, jolle lähteä piirtämään.

Minulla oli ilo kalustaa ja stailata tämä vastavalmistunut omakotitalo Mäntsälässä, jossa valo tulvii isoista ikkunoista läpi laadukkain materiaalein valmistetun asunnon. Kohteessa on tilava avokeittiö, joka yhdistyy isoilla ikkunoilla varustettuun näyttävään olohuone-, ja ruokailutilaan, jota koristaa musta takka sekä tehosteseinä. Ikkunoista aukeava kaunis metsämaisema on kuin taulu. Muihin huoneisiin stailasin myös aikuisten makuuhuoneen, lastenhuoneen, työhuoneen sekä vierashuoneen. Tilavaan kodinhoitohuoneeseen pääsee näppärästi suoraan autotallin kautta ja siitä aukeaa käynti upeaan, saunalliseen kylpyhuoneeseen. Kaiken kaikkiaan, varsinainen helmi on kyseessä.

Kohdetta välittää Top House ja tarkemmat tiedot tästä upeasta omakotitalosta löydät Etuovesta.

Kuvat PhotoMikke

Mikäli olet myymässä asuntoasi ja haluat optimoida asunnonmyynnin, stailaus on tähän todistetusti loistava keino. Tyhjä kohde näyttää usein paljon pienemmältä kuin mitä se todellisuudessa onkaan, mutta oikeanlaisella kalustuksella ja tilaratkaisuilla luodaan tilan tuntua ja ilmavuutta. Kun huoneisiin tuodaan funktiot, on potentiaalisen ostajan helpompi kuvitella itsensä asumaan kohteessa, koska hän pystyy hahmottamaan mihin tarkoitukseen mitäkin huonetta voidaan mahdollisesti käyttää. Viimeistelty stailaus ja sisustus tekstiileillä, valaisimilla, viherkasveilla ja muilla sisustuselementeillä on kuin piste i:n päällä.

 

2 kommenttia “Omakotitalo – Unelmia stailaamassa

  1. Entäs vanhojen asuntojen stailaus? Kun asuntoa myydään, niin perhehän useimmiten vielä asuu siinä myynnin ajan. Jos sinne tuodaan stailattavia kalusteita ja otetaan kuvat, niin eikö katsomaan tullut mahdollinen ostaja pety? Vai pidetäänkö stailattavia kalusteita kuukausikaupalla asunnossa?

    1. Stailaan tosiaan uudiskohteiden ja tyhjien asuntojen lisäksi kevytstailauksina myös kalustettuja ja/tai asuttuja kohteita. Jos kohteessa edelleen asutaan, stailaus tehdään vain myyntikuvausta varten. Mikäli kohteessa ei asuta, ovat tuotteet siellä sovitun laina-ajan verran, oli se sitten viikko ensinäyttöön saakka tai joskus jopa kuukauden päivät. Usein esimerkiksi rakennuttajille tekemissäni uudiskohteissa stailaus on kohteessa jopa puoli vuotta. Stailauksella luodaan mielikuva asunnosta ja siitä tehdään houkutteleva, mutta samalla neutraali potentiaalisen ostajan silmissä. Minun kokemukseni on, että kuvien kautta ostaja näkee asunnon potentiaalin, vaikka stailaus ei olisikaan kohteessa enää näytöllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *