Ihanat hamam -pyyhkeet!

Yhteistyössä So Pretty

Hamam -pyyhe oli minulle täysin uusi tuttavuus. Nyt, kun olen saanut ilon testata So Prettyn valikoiman tuotteita, olen aivan hullaantunut!

Hamam -pyyhe on kerrassaan oivallinen! Se menee pieneen tilaan (loistava esimerkiksi matkapyyhkeeksi), on erittäin imukykyinen ja se kuivuu hetkessä. Se on loistava valinta myös rantapyyhkeeksi, sillä se ei kerää ikävästi hiekkaa kuten tavalliset pyyhkeet.

Monikäyttöisyys. Olen käyttänyt näitä pyyhkeen lisäksi myös torkkupeittona, laadukas puuvilla on ollut omiaan 2-vuotiaan poikani päiväunivilttinä. Olen myös kylminä kesäiltoina käyttänyt Hamam -pyyhettä shaalina terassilla. Pyyhkeiden kuosit ovat kauniita ja niitä löytyy So Prettyn laajasta valikoimasta monia erilaisia, joten valinnan varaa löytyy. Lämpimät suositteluni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *