BEdesign – Minimalistinen ja luonnonmukainen skandityyli

Yhteistyössä BEdesign

BEdesign. Minimalistista, skandinaavista ja luonnonmukaista. Luovuutta ja kauneutta funktionaalisesti ja monipuolisesti. Aivan hurmaava kombo!

Stailauskohteissa käyttämäni huikea Fan Stool oli rakkautta ensisilmäyksellä! Tuotteen upea muotoilu, laatu ja monikäyttöisyys ovat omiaan erityisesti pieniin asuntoihin, joista halutaan kulmatkin hyötykäyttöön. Fan Stoolia voi käyttää paitsi jakkarana ja yöpöytänä myös penkkinä yhdistelemällä useamman yhteen. Todella käytännöllistä! Ja kuten kuvasta näkyy, myös stailauskäyttöön tämä tuote sopii täydellisesti!

BEdesignin kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa can-do asenteella ja minimalistisen, pohjoismaisen tyylin sekä luonnon inspiroimana. Kauniiden ja funktionaalisten tuotteiden luomisen lisäksi BEdesignin arvoja ovat ekologisuus sekä kestävämpien elämäntapojen luominen. Nämä ovat arvoja, joita itse arvostan todella korkealle.

Lume Coat Stand on varsinainen katseenvangitsija ja sopii tilaan kuin tilaan. Kauniit  Lume Hangers henkarit tuovat kokonaisuuteen mielenkiintoisen lisän. Tässä stailauskohteessa Lume Coat stand löysi paikkansa makuuhuoneesta  ja se sopikin tilaan täydellisesti harmaan ja hiekan sävyjen sekaan.

Minimalistista, skandinaavista ja luonnonmukaista pienellä twistillä. Yksinkertaisesti täydellistä!


Mainos alkaa

Mainos päättyy

4 kommenttia “BEdesign – Minimalistinen ja luonnonmukainen skandityyli

  1. Ihana stailaus,kuten sulla aina! Tässä kiinnitti huomioni tuo kaunis taulu. Mistä se on hankittu? Sulla on ollut käytössä muitakin kauniita tauluja.

    1. Ihana kuulla, kiitos palautteesta! Kaunis taulu on Assi Pulkkisen käsialaa. Olen käyttänyt hänen teoksiaan useissa stailauskohteissani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *