Kaunista Kerafiikkaa

Kotimainen käsityö on parhaimmillan täydellä sydämellä tehtyä, uniikkia mahtavuutta. Jotain, mitä jaksaa ihailla päivästä toiseen. Sitä on Kerafiikan keramiikka.

Kerafiikan takana on joensuulainen yrittäjä ja keramiikkamuotoilija Henriikka Leppänen. Henriikka valmistaa tuotteet studiollaan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Materiaalina käytetään muun muassa käsin kaivettua luonnonsavea sekä tuhkaa. Luonnonmateriaalina savi on hyvin ekologinen vaihtoehto ja myöskin lähituote: Savea on pellot ja järvenpohjat pullollaan. Valmistusprosessi on mahdollisimman vähän energiaa vievä sekä tuotteet ovat myrkyttömiä.

Tuotteet ovat suunniteltu kestämään niin aikaa kuin katseitakin. Ne ovat käyttötavaraa, mutta silti upeita taideteoksia joita ei tarvitse siirtää pois näkyvistä silloinkaan, kun niille ei ole varsinaista käyttöä. Monikäyttöisyys on myös suunnittelussa huomioitu, sillä monet tuotteista soveltuvat useampaan rooliin.  Ajatuksena onkin muokata kuluttajia ostamaan vähemmän, mutta kiinnittämään huomiota laatuun ja tuotteen valmistusmateriaaleihin sekä -menetelmiin.

Nämä kauniit maljakot ja ruukut sopivat sisustukseen kuin sisustukseen, tyylistä riippumatta. Rouheat ja uniikit pinnat tekevät niistä mielenkiintoisia. Käsillä tekeminen luo tuotteeseen persoonan ja erilaisen energian kuin massatuotannosta valmistuneella esineellä on. Aitoa ja oikeaa ekologista luksusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *