Nahkasohva – Modernisti kodikasta

Yhteistyössä Veke ja KOTONA Sisustus

Kuvien stailauskohde on uudistuotantoa oleva kolmio, jonka stailasin rakennuttajalle kohderyhmänä sisustustrenditietoinen, ikääntyvä pariskunta. Seinät olivat puhtaan valkoiset, lattiat kiilsivät puhtaina ja koko asunnossa vallitsi raikkaus. Tyhjää asuntoa, varsinkin uutta sellaista on todella mukava stailata, kun voi lähteä niin sanotusti nollasta liikkeelle ja rakentaa sisustuksen tyhjästä. Tämän kohteen sisustuksen kantaviksi teemoiksi valikoitui olohuoneen osalta skandinaavista tyylikkyyttä, valkoista ja mustaa, johon kodikkuutta hain ruskean nahkasohvan kautta.

Olohuoneessa keskiöön asettui tämä näyttävä Saarni Air nahkaverhoiltu sohva, joka löytyy Veke:n valikoimasta. Sohvassa on kaunis konjakin sävy, joka toimii hyvin muutoin mustavalkoisen, viherkasveilla piristetyn sisustuksen kanssa.

Innolux Pasila jalkavalaisin on muotoilultaan mielenkiintoinen ja hauska ja se sopi paremmin kuin hyvin nahkasohvan pariksi luoden leikkisyyttä kokonaisuuteen.

Mustavalkoisilla sisustustyynyillä sohva sai hauskaa kontrastia ja eloa. Kuvan tyynyt ovat KOTONA Sisustus verkkokaupan valikoimasta.  Graafisesti kuvioidut tyynyt vasemmalta oikealle ovat Cuga, Cia ja Cosa. Tyynynpäällisien kangas on ylellistä, laadukasta ja tukevaa jacquard-kudosta, joka pitää hyvin muotonsa. Laadun todella tuntee ja näkee.

Tästä tuli aika kiva kombo.

 


Mainos alkaa

Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *