Kaikki makuuhuoneeseen

Yhteistyössä Matri

Kaikki makuuhuoneeseen

Sänky. Maailman paras paikka. Ainakin omasta mielestäni. Päivän paras hetki on kun saa käpertyä puhtaisiin, pehmeisiin lakanoihin ja antaa unen tulla.

Makuuhuoneessa vietämme ison osan päivästämme ja siksi siihen kannattaakin panostaa. Kun etsit laadukkaita, vastuullisesti valmistettuja ja ekologisia tuotteita makuuhuoneeseen, Matri :n valikoimasta löydät etsimäsi. Heidän ideologiansa on lähestyä sänkyä ja makuuhuonetta nukkumisympäristön näkökulmasta ja luoda visuaalisesti kauniita ja levollisia tiloja nukkumiseen.

Matri on Suomalainen perheyritys, jonka valikoimasta löytyvät niin sängyt, sängynpäädyt, yöpöydät ja penkit kuin tyynyt, peitot ja petivaatteet. Toisin sanoen, kaikki makuuhuoneeseen yhden katon alta!

Ekologisuus, puhtaat materiaalit ja laatu

Matrin tuotteet on valmistettu kautta linjan luonnonmukaisesti ja vastuullisesti. Tehdas toimii 80% aurinkoenergialla ja sen lämmitys tapahtuu pelleteillä. Tuotteissa käytetyt materiaalit ovat Eurooppalaisia ja sertifioituja ja kierrätys on tärkeä arvo. Kaiken tämän myös todella tuntee ja näkee tuotteissa, joista huokuu laatu ja nukkumismukavuus.

Kuvalähde: Matri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *