Stailaa viherkasveilla – Valoa kohti

 

Mennyt viikko on ollut todella hektinen. Olen tehnyt ympäripyöreitä päivä ja silti tuntuu, että tunnit eivät vaan millään riitä. Ongelma on toki positiivinen. Töitä riittää niin stailaus-, kuin suunnittelurintamallakin ja ihan huikeita projekteja on työn alla, joista joka ikisestä olen aivan innoissani! Onneksi kevätkin pikkuhiljaa hiipii nurkan takaa valaisemaan kiireistä arkea. Heti, kun valon määrä lisääntyy myös energiataso kasvaa ja jaksaa ihan eri tavalla niin töiden parissa kuin perherumbaa pyörittäessäkin. Toki myös 1-, 4-, ja 6 -vuotiaiden lapseni ovat saaneet energiaboostin ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää!

Nämä kuvat ovat yhdestä viime viikkoisista stailauskohteistani, joka oli kuin raikas kevättuulahdus. Tämä ihana omakotitalo suorastaan tulvi valoa, kun auringon säteet lävistivät valtavia ikkunoita. Itse asun vanhassa 20-luvun hirsitalossa, jossa voi vain unelmoida tällaisesta valon määrästä. Kohteessa oli paljon valkoista pintaa, joka heijastaa valoa entisestään ja yläkerroksen tasanne päästää valon soljumaan kauniisti läpi koko tilan. Tämä kohde vei jotenkin vielä lähemmäs kevätfiiliksiä. Muutamilla näyttävillä viherkasveilla valkoiset pinnat mustine yksityiskohtineen saivat ihanaa raikastusta kun näyttävät, vihreät lehdet korostuivat kauniisti niitä vasten. Kestosuosikkini peikonlehti toimii stailauksissa aina ja se ei pettänyt tälläkään kertaa.

Valkoinen, musta ja vihreä. Klassinen ja raikas kombo. Toimii aina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *