Designia valaistukseen – Esittelyssä Sessakin Lakki ja Louhi

Yhteistyössä Sessak

Uutta valoa Suomeen

Yksi Finahemin tärkeistä yhteistyökumppaneista on designvalaisimien lippulaiva Sessak. Minulla on ollut ilo ja kunnia saada heidän upeita tuotteita käyttööni stailauskohteisiini. Valaisimet luovat stailaukselle viimeistellyn ilmeen, pisteen i:n päälle.

Tämä Porvoolainen perheyritys on tunnettu ainutlaatuisesta, jatkuvasti uudistuvasta muotoilusta ja asiantuntemuksesta sekä kokemuksesta valaisimien maailmassa. Sessakin valaisimissa yhdistyvät upealla tavalla skandinaavinen tyyli, luonnonläheisyys sekä rohkeat materiaalivalinnat. Juuri nämä tekijät tekevät valaisimista erottuvat, tyylikkäät ja mielenkiintoiset.

Lakki by Laura Väre

Sessak on tunnettu myös suomalaisen muotoilun edistämisestä. Sessak tuo vuosittain markkinoille useita innostavia valaisimia yhteistyössä luovien suunnittelijoiden kanssa. Hyvä esimerkki tästä löytyy yläpuolella olevasta kuvasta. Kuvan ajaton ja oivaltava jalkavalaisin Lakki on suomalaisen suunnittelijan Laura Väreen taidonnäyte. Valaisin on todella tyylikäs, mutta samalla siinä on hauskaa leikittelyä mikä tekee siitä mielenkiintoisen. Valaisin on muotokielensä puolesta myös todella monikäyttöinen, se sopii niin makuuhuoneen tunnelman luojaksi kuin olohuoneen tyylikkääksi yksityiskohdaksi. Samainen valaisin kaunistaa nyt myös oman kotini olohuonetta.

Louhi by Jenni Inkeroinen

Alapuolella olevan kuvan designpöytävalaisin Louhi syntyi, kun suunnittelija Jenni Inkeroinen inspiroitui pöydällä makaavasta hyrrästä ja halusi luoda samalla muotokielellä valaisimen, joka kehystää ja korostaa valollaan ympärillä olevan huoneen. Lopputulos on kerrassaan upea yhdistelmä rouheutta ja pehmeyttä. Stailauksissa käytän Louhi valaisinta usein viherkasvien kaverina sillä valaisimen betoni ja valkoinen toimivat loistavasti vihreän kanssa.

Pian esittelyssä myös muita upeita valaisimia Sessakin valikoimasta, jotka ovat vierailleet stailauskohteissani!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *