Tapettirakkautta – Ellie Cashman Design

//Dark Floral II//

Tapetit ovat nyt niin sanotusti tapetilla niin suunnittelukohteissani kuin omassa kodissani. Ikuinen rakkauteni William Morrisin tapetteihin kukoistaa edelleen, mutta nyt sydämeeni tilaa tekee myös huikeat, dramaattisen romanttiset Ellie Cashman Designin tapetit. Minun on vaan ihan pakko saada jotain näistä upeista tapeteista kotini seinille. Ongelmana on mies, kuten edellisenkin tapetointiprojektini kanssa. Pitkään haaveilin alakerran aulatilan tapetoinnista William Morrisin Pimpernel tapetilla, mutta mies ei vaan lämmennyt sille vaikka kuinka vakuuttelin sen sopivan tilaan täydellisesti. Tilasin tapettirullat ja ne seisoivatkin melkein vuoden kaapissa odottamassa, kunnes rohkaistuin ja tilasin tapetoinnin. Kun seinät olivat vihdoin valmiina mies totesi vain, että onpas upeat ja miksi näitä ei laitettu aiemmin seinälle. No niinpä!

//Stilllife with Shadows//

Nyt meillä on onneksi melkein pakko tapetoida alakerran olohuone, sillä 1-, ja 4-vuotiaat poikamme ovat oma-aloitteisesti aloittaneet tapetin poiston ja repineet kivan kokoisia suikaleita alas. Tapetoinnin suunnittelu on siis enemmän kuin ajankohtaista! Oman kodin suunnittelu on aina jotenkin hankalampaa kuin asiakkaiden kotien suunnittelu. En tiedä onko kysymys ”suutarinlapsellaeiolekenkiä” ilmiöstä vai mistä, mutta kai sitä jotenkin silmä turtuu ja suunnittelua lykkää aina eteenpäin tulevaisuuteen. Nyt olisi kuitenkin pitkästä aikaa inspiraatiota niin itsellä kuin myös miehellä! Suunnittelun alle on tulossa ainakin alakerran olohuone sekä poikien huone. Luulen, että toimin tämän olohuoneen tapettiasian kanssa samalla tavalla kuin viimeksi. Tilaan tapetit ja laitan kaappiin odottamaan hyväksyntää. Ehkä jo keväällä 2020 upeat Ellie Cashmanin kukkatapetit kaunistavat olohuonettamme <3

//Summer Squall in Midnight Blue//

Kuvalähde: Ellie Cashman Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *