Ekologiset, luonnolliset ja kotimaiset sisustustekstiilit

Yhteistyössä Vera-Vera

Kirjoitin aikaisemmassa blogitekstissäni ekologisesta sisustussuunnittelusta osana kestävämpiä elämäntapoja ja siitä kuinka omilla valinnoillaan voi vaikuttaa hiili-, ja materiaalijalanjälkeen. Haluan jatkaa samalla tärkeällä aiheella ja esitellä teille nyt ekologisen, luonnollisen ja kotimaisen vaihtoehdon sisustustekstiilien saralla, uuden tulokkaan kotimaisilla tekstiinimarkkinoilla Vera-Veran.

Vera-Vera on suomalainen yritys, joka valmistaa sisustustekstiilejä luonnollisista, jo entisaikaan hyväksihavaituista materiaaleista. Laadukkaat ja ajattomat materiaalit takaavat sen, että tuotteet kestävät käyttöä, eivätkä ne ole heti ensi vuonna pois muodista. Vera-Veran ideologia tukee nimenomaan ekologisia valintoja sisustukseen; panostamista tuotteiden pitkään elinkaareen, korkeaan laatuun, kestävyyteen sekä ajattomuuteen. Kotimaisuuden suosiminen vaikuttaa myös hiili-, ja materiaalijälkeesi, kun tuotteiden kuljetus ei kuormita ympäristöä. Vera-Vera onkin toiminnallaan tukemassa suomalaista työtä, ja siksi käyttää mahdollisuuksien mukaan Suomessa valmistettuja suomalaisia materiaaleja. Kaikki Vera-Veran tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan 100% Suomessa.

Vera-Veran laajasta sisustustekstiilien valikoimasta löydät löydät mm. pellavalakanoita ja -pyyhkeitä, asusteita, pyyheripustimia sekä tuotteita lapsille. Valikoima koostuu luonnollisista materiaaleista: löytyy pellavaa, korkkia ja bambua. Yrityksen arvot näkyvät myös tuotekorteissa. Vaneriset tuotekortit valmistetaan Hämeenlinnassa suomalaisesta koivuvanerista. Asiakkaita kannustetaan kierrättämään vanerikortit takaisin käyttöön; jokainen kortti on 10% alennuskuponki yhteen tuotteeseen. Vera-Veran verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin , jolla voit ilahduttaa luonnollisesti ystävääsi.

Ota askel kohti ekologisempaa kotia ostamalla Vera-Veran ekologisia, luonnollisia ja kotimaisia tekstiilejä. Näin tuet suomalaista käsityötä, luonnonmukaista valmistusta, ympäristöystävällisempiä materiaaleja, materiaalin loppuun asti hyödyntämistä sekä suomalaista yrittäjyyttä.

Muista ekologisuus, luonnollisuus ja kotimaisuus! Niistä on Vera-Veran laadukkaat sisustustekstiilit tehty.

 

Kuvat Riikka Kälkäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *