Uudiskohteesta koti

Yhteistyössä Veke

Tyhjien asuntojen stailaus on aina mukavaa puuhaa ja usein vähemmän työlästä kuin jo kalustettujen kohteiden stailaus. Kuvissa esiintyvä uudiskohde on juuri valmistunut kolmio, johon stailasin olohuone/ruokailutilan, keittiön, makuuhuoneen, lastenhuoneen ja 2 kylpyhuonetta. Tässä esittelyssä kohteeseen stailattu olohuone, jossa on käytössä Veke:n laajasta valikoimasta löytyviä ajan hermolla olevia tuotteita, joilla tilaan syntyi trendikäs ja kodikas ilme.

Olen aivan hullaantunut sinisen sävyihin ja samettiin ja tässä ihanassa Veke:n valikoimasta löytyvässä House Nordic Capri -divaanissa yhdistyvät nämä molemmat. Divaani on näyttävä, mutta kevyt kantaa ja helposti liikuteltava. Mukana tulee yksi päätytyyny, mutta divaania voi muokata enemmän sohvamaiseksi muhkeilla, isoilla tyynyillä kuten kuvassa. Divaania löytyy tämän sinisen sävyn lisäksi myös vihreänä ja oranssina. Pian olenkin tilaamassa tuon ihanan vihreän omaan stailausvarastooni.

House Nordicin Capri divaanin kaveriksi sopii loistavasti tämän tyylikäs ja kevyt Uniikki sohvapöytä, jonka voi koota mieleisekseen useasta värikombosta. Yhdistelmän voi tehdä pöytälevyä ja runkoa valitsemalla joko mustan, valkoisen tai rustiikin sävyissä.

Minulla on ollut ilo käyttää Veke:n tuotteita useassa eri stailauskohteessani ja niillä totisesti olen saanut muutettua tyhjän asunnon kodiksi! #olekuinkotonasi #veke

Kurkkaa myös muita referenssikohteitani FinaHemin sivuilta!


Mainos alkaa

Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *