Supertiimi täynnä naisenergiaa

Onni on ihmiset ympärillä

Yrittäjänä oleminen on välillä yksinäistä. Kun perustin FinaHem:in, tein pitkään yksin töitä ja usein kaipasinkin ihmisiä ympärilleni. Toki kaikki ihanat yhteistyökumppanit ja verkostooni kuuluvat ihmiset pitävät huolen siitä, että työni on kaikin puolisin sosiaalista. Nyt minulla on kuitenkin ollut mahdollisuus saada tiimini kaksi todellista huipputyyppiä keiden kanssa minulla on ilo työskennellä päivittäin.

Supernaiset

Haluan nyt esitellä teille kaksi valovoimaista ja äärimmäisen taitavaa naista, jotka ovat tulleet osaksi FinaHem:in supertiimiä!

Johanna on ollut mukana tiimissäni lokakuusta 2018 lähtien ja hän on oikea käteni sisustussuunnittelu-, sekä stailauskohteissa. Johanna on paitsi taitava myös ahkera ja säntillinen tyyppi. Eikä hänen vertaistaan huonekalujen kokoajaa löydy! Eleonoora hyppäsi juuri tiimiini mukaan ja hän tulee toimimaan FinaHem:in someagenttina. Eleonooran mietteitä tulemme lukemaan myös täällä blogin puolella.

Johanna Leino, FinaHem:in sisustusassistentti.

Hei, olen Johanna, visualisti ja sisustussuunnittelun opiskelija. Työskenneltyäni pari vuosikymmentä viennin ja markkinoinnin parissa,päätin lopultakin lähteä seuraamaan sydämeni ääntä ja toteuttamaan suurinta unelmaani, työskentelyä sisustussuunnittelun ja visuaalisuuden maailmassa. Aluksi opiskelin Helsinki Design Schoolissa visualistiksi ja siitä innostuneena, jatkoin viime syksynä opintoja vielä sisustussuunnittelun parissa Sisustuskoulu Harmoniassa. Päivääkään en ole katunut! Rakastan vahvaa kahvia, viherkasveja ja leikkokukkia, kauniita esillepanoja ja taidenäyttelyitä. Saan voimaa pienen perheeni lisäksi luonnosta, erityisesti merestä ja karuista rantakallioista, niin ja tietysti visuaalisen markkinoinnin ja  sisustusalan moninaisista tehtävistä.

Viime syksynä tapasin Millan ja sain häneltä mielettömän mahdollisuuden seurata ja olla mukana FinaHem:in toiminnassa harjoittelijana. Tämä aika on ollut tähänastisen työelämäni parasta aikaa. On ollut todella inspiroivaa seurata sitä, millä intohimolla ja luovuudella Milla luotsaa yritystään eteenpäin. Olen äärettömän onnellinen siitä, että yhteistyömme jatkuu myös tänä vuonna.

Eleonoora Luoto, FinaHem:in someagentti.

Heips! Olen Eleonoora, Finahemin uusi someagentti. Hyppäsin tähän mahtavaan porukkaan vähän yllättäen, mutta odotan innolla tulevaa kevättä. Kynät on teroitettu ja kamerat ladattu, valmiina ollaan!

Olen maalaistyttö pikkukaupungin idyllisestä pikkukylästä. Näen kauneutta kaikessa rapistuneessa ja minulta kysyttäisiin lempiväriä tai lempimateriaalia, vastaus olisi helppo: Ruoste. Rakastan kaikkea vanhaa ja rentoudun koluamalla mitä mielenkiintoisimpia kirpputoreja ja putiikkeja. Vanhat talot ja esineet kertovat omaa uniikkia tarinaansa vain niitä katsomalla, ja visuaalisena ihmisenä sen on minulle paras tapa kommunikoida.

Olen aika spontaani ihminen ja koskaan ei voi arvata mitä keksin seuraavaksi. Olen parhaimmillani silloin, kun monta rautaa on tulessa yhtä aikaa. Elämäni ei ole mitenkään suoraviivaista; monen mutkan ja kurvin kautta olen päätynyt tulokseen, että työ visuaalisten asioiden parissa tuntuu juuri oikealta. Oikealta juuri tällä hetkellä.

Nyt “vanhemmalla iällä” olen löytänyt itsestäni sisäisen nörtin ja saatan unohtua istumaan tietokoneelle useiksi tunneiksi tutkimaan algoritmejä ja rakentamaan nettisivuja, ihan omaksi ilokseni. Halu oppia ja kehitttyä tässä asiassa kasvaa päivä päivältä ja on mahtavaa päästä ammattilaisen oppiin.

Olen varma että yhteistyömme Millan kanssa sujuu hyvin ja uskon, että meitä yhdistää liiallisen kahvin kulutuksen lisäksi halu luoda jotain kaunista ja jakaa se ilo myös muille!


Mainos alkaa

Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *