Olohuone skandityyliin

Yhteistyössä Veke

Minulla on ollut ilo ja kunnia saada stailata kokonainen uudiskohde trendikkäillä Veke:n tuotteilla. Uudiskohteiden stailaus on aina yhtä inspiroivaa; tyhjä asunto, raikkaat pinnat. Uudiskohteet ovat kuin tyhjä kanvaasi, jolle lähteä piirtämään ja niissä voi todella päästää luovuuden valloilleen. Uudiskohteen stailauksen tekee entistä mieleisemmäksi se, kun saa käyttöönsä huikeita tuotteita, jotka tekevät kohteesta kuin kohteesta houkuttelevan. Tämä kohde on loistava esimerkki siitä.

Tässä kohteessa punaisena lankana oli stailata asunto ikääntyvälle pariskunnalle. Tiloihin tuotiin olohuone/ruokailutila, makuuhuone sekä työhuone. Tässä esittelyssä kohteen olohuonetila, johon tuotteet valikoituivat modernilla linjalla, josta löytyy sekä särmää että mielenkiintoisia yksityiskohtia. Myös ikääntyvät ihmiset ovat nykyään erittäin kiinnostuneita sisustamisesta, joten kohteeseen tuotiin mukavasti myös nuorekkuutta ja ajan trendejä.

Olohuonetila edustaa modernia, skandinaavista linjaa puhtaimmillaan. Mustavalkoiseen kokonaisuuteen tuotu konjakin värinen nahkasohva on todella edukseen.

Olohuoneen stailauksessa käytin seuraavia skandinaavista ja modernia linjaa noudattelevia Veke:n tuotteita:

Saarni nahkaverhoiltu sohva

Accent pyöreä sohvapöytä

Svanefors paimentolaismatto

Innolux Pasila riippuvalaisin

Innolux Pasila lattiavalaisin

4Living Olivia sivupöytä

4Living Hirvitaulu

Kuvien tuotteet ovat saatavilla Veke:n verkkokaupasta, jonka valikoima on laaja, monipuolinen ja moneen sisustusmakuun sopiva. Tästä valikoimasta oli todella ilo valita tuotteita, samalla toki valinnan vaikeus, koska heidän valikoimansa on täynnä toinen toistaan upeampia tuotteita.

Kuvat Niko Laurila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *