Ekologiset maalit – Parasta kodin pinnoille

Yhteistyössä Uula

Kun puhutaan kodin isoista pinnoista; seinistä, katosta ja lattioista on erityisen tärkeää panostaa ekologisiin valintoihin. Nykypäivänä onneksi luonnonmukaisten vaihtoehtojen löytäminen on tehty entistä helpommaksi ja vaihtoehtojen kirjo on suuri.

Kun olet maalaamassa kotisi pintoja, suosittelen kotimaisen Uulan valikoimaa. Ekologisia maaleja valittaessa Uula tarjoaa kotiisi muovittomat sekä hengittävät luonnonmaalit, jotka on valmistettu uusiutuvista maaöljyistä. Maalivaihtoehtoja löytyy kodin kaikkiin maalaustarpeisiin; ulkomaalit, sisämaalit, ohenteet/öljyt/tervat/lakat sekä pigmentit ja vahat.

Kaikki Uulan valikoiman maalit sekä pintakäsittelyaineet valmistetaan kauttaaltaan korkealaatuisista ja luonnollisista raaka-aineista. Tuotteissa ei käytetä muovisia sideaineita, mikä on herkän puurakenteen kannalta kaikkein paras ratkaisu. Maalit jättävät näin ollen puupinnan hengittäväksi, jolloin kosteus pääsee poistumaan rakenteista. Näin puupinta ei vahingoiteta eikä se myöskään näin ollen pääse lahoamaan.

Uulan tuotteiden valmistuksessa otetaan huomioon myös pintakäsiteltävien materiaalien vaatimukset, tuoteturvallisuus sekä myös ympäristövaikutukset. Korkealaatuiset, turvalliset ja ekologiset Uulan tuotteet sopivat niin perinne- kuin uudiskohteiden maalaamiseen, entisöintiin, remontointiin ja sisustamiseen.

Maalit ovat sävytettävissä myös yleisempien värikarttojen mukaan, kuten Tikkurilan Symphony sekä Teknoksen värikartat.

Kuvalähde Uula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *