Ole kuin kotonasi

Yhteistyössä Veke

Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Veke:n kanssa jo syksystä lähtien ja heidän upeita tuotteitaan on nähty niin stailaus-, kuin sisustussuunnittelukohteissani.

Veke on kotimainen sisustajan kauppa, jonka laajasta valikoimasta löytyvät huonekalut , matot , sisustustuotteet, tekstiilit , valaisimet sekä puutarhakalusteet . Veke tarjoaa ratkaisuja kodin sisustajan kaikkiin elämänvaiheisiin. Yrityksen valikoimasta löytyy kalusteita niin ensimmäiseen omaan asuntoonsa muuttavalle kuin lapsiperheen kotiinkin, senioreita unohtamatta.

Esimerkiksi Fanni K:n kodinsisustus- ja lifestyle-tuotteista löytyy hurmaavia mattoja, pöytiä ja piensisustustuotteita kaikenlaisiin koteihin. Myös Unipuun lasten ja nuorten sängyt löytyvät Veken valikoimista.

Myös erilaiset sisustustyylit on huomioitu valikoimassa. Moderniin ja skandinaaviseen makuun löytyy suoralinjaisia ja muotokieleltään ajattomia vaihtoehtoja, esim. ruotsalaisen Rowicon tai tanskalaisen Bloomingvillen mallistosta, kun taas runsaammasta sisustuksesta pitävälle on maalaisromanttisia ja rustiikkisia elementtejä sisältäviä tuotesarjoja.

Myös vintagen ja retron ystävät löytävät varmasti omat suosikkinsa, kuten myös klassisemman ja elegantimman sisustustyylin ystävät omansa.

Oli sisustusmakusi mikä tahansa, Veken brändeistä löydät sopivia kauniita ja ajanmukaisia sisustuselementtejä kotiisi.

Tutustu brändeihin tästä.

Valikoimasta löytyy brändejä aina kotimaisista, skandinaavisiin sekä italialaiseen designiin asti. Voit valita valikoimasta omaan tyyliisi sopivimmat ja niin kuin Veken palvelulupaus kuuluu: olet joka hetki kuin kotonasi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *