Anno – Sisustus, jonka kanssa on hyvä elää

Yhteistyössä Veke

Anno on brändi, jonka juuret ovat vahvasti skandinaavisuudessa sekä kestävissä elämäntavoissa. Luonnonläheisyys, harmoninen värimaailma ja ajaton design ovat Annon kantavia voimia. Kaiken perustana on luonnonmateriaalit: villa, pellava ja puuvilla. Ekologiset ja ajattomat Annon tuotteet ovat saapuneet nyt myös Veke:n valikoimaan. Koska ekologisuus on minulle tärkeä osa-alue sisustussuunnittelussa, ihastuin Annon tuotteisiin ikihyviksi.

 

Kokosin tähän kollaasiin muutamia Veke:n valikoimasta löytyviä Annon tuotteita, joista keskenään muodostuu kiva kombo.

Hurmaava Anno Rae-matto on käsinkudottu 100 % puuvillanukkamatto, joka on kauniin struktuuripintansa ansiosta varsin monikäyttöinen. Lattialla mattona ja miksei vaikka seinällä ryijynä. Ihanat tupsut toistuvat myös 100% neulotusta puuvillasta valmistettuissa Milli huovassa sekä tyynyssäRuukkukori on valmistettu ekologisesti sokeriruokosta ja se on täysin käsityönä valmistettu. Vihreä Rauha ja ruskea Aate maljakko ovat suupuhallettua lasia ja viimeistelty käsityönä. Kaikissa näissä tuotteissa toistuu ympäristöystävälliset materiaalit, uniikit yksityiskohdat ja harmonia.

Kaikenkaikkiaan Annon tuotteissa ihastuttaa luonnonläheisyys niin materiaaleissa kuin sävyissäkin. Nämä tuotteet kestävät hyvin myös aikaa.

 

Kuvalähde Veke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *