Sydämellisesti tervetuloa!

Ihanaa, kun löysit tänne!

Hei, olen Milla! Sisustussuunnittelija ja yrittäjä. Voima yritykseni Finahem:in takana. 3 lapsen äiti. Pieni, saparopäinen tyttö, josta on kasvanut vihdoin aikuinen.

Aivan huikeaa, että olet löytänyt uunituoreen blogini! Toivon koko sydämestäni, että tulet viihtymään kanssani! Bloggaaminen on minulle tuttua jo entuudestaan, mutta nyt olen saanut ilon ja kunnian liittyä upeaan Casa Blogit -yhteisön joukkoon ja olen tästä aivan innoissani!

Tämä blogi on sinulle, joka rakastat sisustamista ja nautit kaikesta visuaalisesta, estetiikasta ja kauneudesta ympärillämme. Blogissani kerron sinulle sisustusalan saloista ja koukeroista, työstäni  sisustussuunnittelijana, yrittäjyydestä ja no, elämästä ylipäänsä. Sen kaikessa kauneudessa ja karuudessakin. Tämä blogi on tunnetta, lämpöä ja rakkautta. Toivon, että tämä kaikki välittyy myös sinulle, rakas lukija!

Sisustaminen intohimona ja yrittäjyys elämäntapana

Rakastan työtäni sisustussuunnittelijana ja stailaajana. Se on minulle intohimo, energian lähde ja väylä toteuttaa itseäni. Jokainen kohde on erilainen eikä yksikään päivä toista itseään. Ehkä kliseisesti voisi jopa ilmaista, että jokainen päivä on kuin uusi seikkailu. Yritykseni kautta minulla on mahdollisuus toteuttaa suurta rakkauttani visuaalisuuteen ja estetiikkaan monien eri polkujen kautta. Saan suunnitella kauniita tiloja, stailata ja somistaa asuntoja uuteen uskoon ja tallentaa tämän kaiken kameran linssin läpi. Tämä todella on minun unelmatyöni!

Yritykseni (neljäs lapseni, kuten sitä kutsun) on varsin tuore, vasta vajaan vuoden vanha. Päätös yrityksen perustamisesta kasvoi sisälläni pitkään, mutta kun vihdoin keräsin kaiken rohkeuteni ja hyppäsin tyhjyyteen kaikki muuttui. Se oli käänteentekevä hetki elämässäni. Oikeastaan elämä niinkuin sen nyt käsitän alkoi juurikin tuosta hetkestä. Entisessä elämässäni toimin projektipäällikkönä ja konsulttina yli 10 vuotta. Työssä, joka oli minulle ihan ok. Oravanpyörä, jossa juoksin kieli vyön alla mukana. Ei mitään “vaumitenihanaamennätöihinfiilistä” aamuisin, pelkkää puurtamista ja suorittamista päivästä toiseen. Nykyään on toisin. On aivan huikeaa herätä uuteen aamuun ja tuntea kuinka ihanaa on, kun on uusi työpäivä näkee päivänvalon. Olen yrittäjä henkeen ja vereen, sen olen huomannut. Tämä sopii minulle kuin kermavaahto kakkuun enkä mistään hinnasta vaihtaisi tätä pois. Rohkeutta tämä toki vaatii ja luovaa hulluutta. Käsien työntämistä saveen, pitkiä päiviä ja valvottuja öitä. Mutta on tämä kaikki sen arvoista. Kaikki on kiinni asenteesta. Kun asenne on oikea, kaikki ovet ovat sinulle avoinna. Oikeastaan yrittäjänä toimimisessa vain taivas on rajana. Kaikki ne uudet ideat ja visiot, joita minulla on nyt mahdollisuus toteuttaa ja rakentaa yrityksestäni itseni näköinen paletti, omilla ehdoillani. Itseäni varten. Tämä oli niin pitkään toteuttamaton unelmani ja siitä hetkestä lähtien, kun sain rohkeuden seurata omaa polkuani ja perustin yritykseni se unelma kävi toteen. Päivääkään en ole katunut. Olen oppinut, että unelmat eivät ole vain unelmoitaviksi vaan ne ovat tehty toteutettaviksi. We only live once, let’s make it count!

Tämä hetki, pieni pala onnea

Olen onnellinen, tyytyväinen siihen missä olen nyt. Kiitollinen kaikesta siitä hyvästä mitä on ympärilläni. Elämä on tässä hetkessä. Se on minulle lasten riemunkiljahduksia ja vilpitöntä elämäniloa, lämmin syli, johon käpertyä, rakkautta ja intohimoa työhöni, kauneutta ympärilläni, pysähtymistä, hengittämistä ja äärimmäistä kiitollisuutta. Se on iso kuppi kahvia aamuisin, kun lapset vielä nukkuvat, sisustuslehtien selaamista, kun kodissamme on aivan hiiren hiljaista, lämpimät villasukat pakkaspäivänä ja levy suklaata, kun päivä velloo harmaansävyissä.

Tämä blogi on hetkiä. Pieniä ja suuria. Arjessa ja juhlassa. Toivon, että kun sinulla on hetki aikaa, otat kupin höyryävää kahvia tai teetä käteesi, nostat jalat sohvalle ja palaat blogini pariin. Olisi ihana saada sinut mukaani tälle matkalle!

 


Mainos alkaa

Mainos päättyy

14 kommenttia “Sydämellisesti tervetuloa!

  1. Ihana kuulla <3 Tervetuloa mukaan 🙂

  1. Iso kiitos! Ihan mahtavaa, että jäät seurailemaan blogiani 🙂

  1. Oi miten ihana kuulla! Tervetuloa mukaan <3

  1. Hienoa, niitä onkin luvassa runsain mitoin 🙂 Tervetuloa mukaan! <3

 1. Aivan varmasti tulen innolla seuraamaan blogiasi..ihanaa! Jään odottamaan

  1. Aivan mahtava kuulla! Lämpimästi tervetuloa blogini pariin <3
   Tänään illalla luvassa juttua ihka ensimmäisestä stailauskeikastani, pysyhän kuulolla 😉

 2. Ihana tarina sinulla ja hienoa että olet uskaltanut ryhtyä yrittäjäksi ja toteuttamaan unelmaasi. Yrittäjän vaimona tiedän, että kovaa työtä se vaatii, mutta kyllä se sitten myös palkitseekin. Sisustusintoilijana jään odottamaan postauksiasi. 🙂

  1. Kiitos kannustavasta kommentistasi! Rohkeutta se vaatii ja hartiavoimin on tehtävä töitä, mutta unelmiaan kohti on pyrittävä! Ihanaa, että olet löytänyt blogini <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *