Rottinki – Ajaton ja trendikäs valinta

Yhteistyössä Veke

Rakastan rottinkia. Sen ajattomuutta, rentoutta ja tunnelmaa. Yksi rakkaimmista huonekaluista kotonani onkin ikivanha rottinkinen nojatuoli, joka hurmaa edelleen. Rottinki on materiaali, johon en vaan kyllästy, niin ihanan kotoisa ja lämmin se on. Rottinki on sitä paitsi myös ekologinen valinta.

Olen aivan ihastunut House Doctorin Coon rottinkikalusteisiin, jotka ovat saatavilla Veken verkkokaupasta. Nämä kauniit kalusteet toimivat niin sisä-, kuin ulkotiloissakin ja ovat upea lisä vaikka terassille tai parvekkeelle. Nämä ihastuttavat kalusteet ovat kauniita esimerkiksi pellavaisten pehmusteiden kanssa ja luonnonmateriaaleista olevien tekstiilien parina. Kaikki House Doctorin Coon kalusteet ovat saatavilla myös mustana.

Coon sohva on ihanan kevyt ja sen muotoilu todella miellyttää esteettistä silmääni.

Coon nojatuoli on tälle sohvalle täydellinen pari, mutta toimii vallan mainiosti yksistäänkin.

House Doctorin mallistosta löytyy myös kevyempi Coon tuoli, joka sopii esimerkiksi ruokapöydän ympärille.

Näistä ihanista kalusteista saa rakennettua kauniin kokonaisuuden niin sisälle kuin uloskin.

 

Kuvalähde Veke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *